OM MEG

Jeg heter Anne Marie Pünther. I dag er jeg en voksen dame. 

Som barn var jeg mye syk, jeg fikk tidlig påvist en kronisk reumatisk sykdom.
Det ble starten på mange spørsmål jeg søkte og ønsket svar på:
- Hva er en plage og hvor kommer den fra?
- Hva er årsaken til at noen tåler mer enn andre?
- Hva kan jeg gjøre for meg selv og min helse som vil påvirke mitt liv positivt?

Jeg ville jo så gjerne være så frisk som mulig. Jeg har fått mange svar og jeg har fått god hjelp fra dyktige leger og behandlere. Jeg har fått kunnskap og erfaring om meg selv og mennesker rundt meg. En innsikt som har gjort det mulig for meg å oppleve en stor livs- og helsemessig endring.

Bilde av Anne Marie Pünther
Bilde av Anne Marie Pünther

Veien har vært lang og kronglete. Jeg har fått vekket min nysgjerrighet og respekt for det å være menneske. Jeg har lært mye om vilje og evner, og hele tiden vært åpen for forandring.

Min erfaringsbaserte kunnskap har jeg alltid delt med andre. Å se at mennesker lykkes er en drivkraft som gir meg positiv energi.

Kunnskap og erfaring

Jeg startet i 2005 som veileder og etablerte da et konsulentfirma som ble liggende litt i «dvale». 
Mest av alt har jeg ved siden av min fulltidsjobb som konsulent innenfor boligsalg og forsikring, skaffet meg mer og mer kunnskap innenfor emner som: mennesker, filosofi, psykologi, utvikling, vilje, endring, meditasjon og stillhet.

Denne kunnskapen kombinerer jeg med fagkunnskap jeg har om form og farge. 

Helheten av dette bruker jeg i veiledningen til å inspirere mennesker til å gjøre en forskjell i menneskers liv og hverdag. For meg gir det mening å se og bekrefte mennesker og gi veiledning som inspirerer til å ta gode valg.

Min faglige bakgrunn er meget varierende, alt fra interiør og søm til BI. Jeg har tatt ulike kurs i filosofi og kommunikasjon, ulike retninger i personlig utvikling, selvledelse, salg, markedsføring og meditasjon.
I tillegg har jeg bred kunnskap om image, styling og makeup.

Jeg følte at Anne Marie både så og bekreftet meg. Hun inspirerte meg til forandring.

Kunde, 49 år